Museo Pohjanmaa

Uudenkaarlepyyn museorautatie - Kovjoen asema

Museot Pohjanmaalla

Tervetuloa Pohjanmaan museoportaaliin! Pohjanmaan maakunta on noin sadan museonsa ansiosta Suomen tiheimpiä museokeskittymiä. Nyt nämä museot on suurelta osin koottu Museo Pohjanmaa –verkkoportaaliin. Portaalissa ovat mukana Etelä-Pohjanmaalta myös Teuvan ja Karijoen kuntien museot. Täältä voit lukea museoiden kiehtovista esineistä ja katsella kauniita valokuvia. Voit tutkia, mitä näyttelyitä paikkakuntasi museossa on menossa ja missä järjestetään tunnelmallisia tapahtumia. Täältä löydät Pohjanmaan museoiden helmet!

Liiku sivulla kartan tai kaupunkien ja kuntien nimiluettelon avulla. Voit myös hakea tiettyä museota aakkosellisesta luettelosta tai ylhäällä oikealta löytyvän hakutoiminnon avulla. Jos olet kiinnostunut tietyn aihepiirin museoista, valitse sopiva ryhmä ja napsauta sitä tässä oikealla ilmoitetusta luettelosta.

Joka museolla on oma infosivunsa, jossa museota kuvataan sekä sanoin että kuvin. Sivulla ilmoitetaan myös museon aukioloajat, osoite, pääsymaksu ym. Napsauta osoitetta, jolloin näytölle avautuu uusi karttasivu, johon museon sijainti on merkitty.

Seuraa tapahtumia Facebook-sivuilla tai tilaa päivitykset RSS-syötteellä. Tykkää tai jaa aineistoa sosiaalisen median kautta. Portaali on liitetty myös Pohjanmaan tapahtumakalenteriin, jossa esitellään ajankohtaisia kulttuuritapahtumia.

 

Larsmo Jakobstad Kronoby Pedersore Nykarleby Vora Storkyro Lillkyro Laihela Korsholm Malax Korsnas Narpes Ostermark Botom Kasko Kristinestad Vasa

Isokyrö

Karijoki

Kaskinen

Korsnäs

Kristiinankaupunki

Kruunupyy

Laihia

Luoto

Maalahti

Mustasaari

Närpiö

Pedersöre

Pietarsaari

Teuva

Uusikaarlepyy

Vaasa

Vähäkyrö

Vöyri